Poznámky ke korekturám
2 posters
Strana 1 z 1
Poznámky ke korekturám
V první řadě bych chtěl už nyní poděkovat za korektury. Pročítal jsem korektury mých překladů a sedí mi líp, než moje výrazy. A těch překlepů, co jsem nadrobil. :-)
Poznámky k barevně označeným řádkům jsem doplnil a označil celou buňku purpurovou barvou. Většinou jsem doplnil jen "OK, souhlasím", ale občas i nějaký dotaz či vysvětlení mého překladu. Chtěl bych proto poprosit korektory, až budou mít chvilku, mrkli na moje poznámky a vyjádřili se. Jedná se o řádky 1751-1900 a 2401-2600.
Díky.
Poznámky k barevně označeným řádkům jsem doplnil a označil celou buňku purpurovou barvou. Většinou jsem doplnil jen "OK, souhlasím", ale občas i nějaký dotaz či vysvětlení mého překladu. Chtěl bych proto poprosit korektory, až budou mít chvilku, mrkli na moje poznámky a vyjádřili se. Jedná se o řádky 1751-1900 a 2401-2600.
Díky.
fazul- Poèet pøíspìvkù : 20
Re: Poznámky ke korekturám
Koukal jsem na to. Kde jsi souhlasil, tak jsem korekturu už odbarvil a kde vznikla diskuze jsem hodil odpověď. Snad jsem nic nevynechal. Tak kdyžtak ještě napiš. A Zvoníka jsem teda přeložil.
Rask- Poèet pøíspìvkù : 38
Díky za odpovědi. Koukám, že jsem ale blb, že mi nedochází souvislosti. Ještě, že to po mě kontroluješ. Moc děkuji.
fazul- Poèet pøíspìvkù : 20
Zdarec,
Tak nějak jsou teď všechny překlady ke korektuře rozebrány nebo čekám na dokončení druhé "padesátky" příslušného překladu, abych mohl dokončit "stovku".
Snad se nebude zlobit, když se někde přepíšu - začal bych Duirinem, tam, kde to nemá rozpracované...
Rask
Tak nějak jsou teď všechny překlady ke korektuře rozebrány nebo čekám na dokončení druhé "padesátky" příslušného překladu, abych mohl dokončit "stovku".
Snad se nebude zlobit, když se někde přepíšu - začal bych Duirinem, tam, kde to nemá rozpracované...
Rask
Rask- Poèet pøíspìvkù : 38
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: